Verkoopstyling

Verkoopklaar maken door House by Style
In de huidige tijd staan woningen langer te koop en is het aanbod zeer ruim. Het is daarom een must om u te onderscheiden van andere huizenverkopers. Door verkoopstyling kunt u uw woning op de beste manier presenteren en verkoopklaar maken.
Woningen die ‘verkoopklaar’ gemaakt zijn, worden sneller verkocht voor een hogere prijs. Verkoopklaar wil zeggen: een opgeruimd huis met helder ingerichte vertrekken. Ruim 80 procent van de kopers kan niet door de persoonlijke sfeer van de bewoners heenkijken. Door de professionele styling zal de koper zich sneller in uw woning zien wonen.

De directe aanpak oftewel ‘hands-on’-methode
Het doel is een snellere verkoop tegen de hoogst mogelijke prijs voor een zo breed mogelijk publiek. House by Style werkt niet met zogenaamde lange lijstjes maar maakt gebruik van de zogenaamde ‘hands-on’-methode. Hierdoor ziet u gelijk resultaat.

Verkoopstyling duur?
Veel mensen denken, dat het inhuren van een professionele stylist een kostbare aangelegenheid is. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de woningen die 1,5 jaar te koop staan binnen 3 maanden zijn verkocht bij styling door een verkoopstylist van House of KIKI. De kosten van het stileren zijn daarom meestal snel terugverdiend.

Kennismakingsgesprek
Na een gratis kennismakingsgesprek krijgt u een passend interieuradvies waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en budget.
House by Style verkoopt verder geen producten, maar werkt nauw samen met tal van partners die tegen scherpe prijzen producten kunnen leveren voor het stylen van uw woning of werkruimte.

Basisprincipes
House by Style hanteert een aantal basisprincipes om uw woning verkoopklaar te maken:
– Uw woning voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk maken
– Het creëren van een neutrale sfeer en een impressie van rust en ruimte
– Geen dure rapporten, maar de directe aanpak (hands-on methode): gelijk een zichtbaar resultaat.