Tarieven

Woningfotografie House by Style
(25-40 foto’s) v.a. € 120,- excl. btw.
Wanneer u tegelijk met de woningfotografie een kleine styling uitgevoerd wilt hebben, is dit tegen het uurtarief van €45,-excl. btw. De woningfotografie duurt doorgaans 1 1/2 uur.

Styling House by Style
Een styling van een halve dag kost € 198,- excl. btw*

<Een voorbeeld van een samengesteld pakket House by Style* (uiteraard kan er na kennismakingsgesprek een eigen pakket samengesteld worden)
ALL-IN PAKKET 1 dag
(woningen tot ongeveer 90 m2) Binnen een dag wordt uw hele huis verkoopklaar gemaakt. Na de styling worden de foto’s genomen van de ruimtes voor een goede fotopresentatie. U ontvangt de foto’s via de mail. Als extra krijgt u een lijstje met handige tips die u kunt gebruiken als u kijkers over de vloer krijgt.
€ 300, – excl. btw*

* Eventuele meerkosten voor accessoires worden apart berekend. Buiten een straal van 15 km (postcode 9728) reken ik €0,25 per km extra.

Open huis Gastvrouw House by Style
2 uur voor aanvang van het open huis de woning doorlopen en stylen en tijdens de open huis uren potentiële kopers ontvangen en rondleiden. Max. 5 uur.
€ 45, – p.u. excl. Btw

Meubelverhuur/inrichten van modelwoning
Een volledige woning kan ingericht worden voor een vast tarief en deze kan dan een 6 of 12 maanden blijven staan.
Offerte op aanvraag mogelijk.

Plattegronden 2D/3D
Offerte op aanvraag mogelijk.

Onderhoudswerkzaamheden
Ik beschik over een groot netwerk van specialisten op het gebied van schilderen, behangen of stuken tot een grotere verbouwing. Ook keukenkastjes opspuiten of vloeren leggen is mogelijk tegen verrassende prijzen.

Offerte op aanvraag mogelijk.

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek!

marita@housebystyle.nl
tel.nr. 06 – 15 44 41 52