Recensies

Hoi Marita
even een berichtje van ons,
allereerst : wij zijn verrast door het resultaat van een dag hard werken, dit resultaat hadden we zelf echt niet kunnen bedenken, wij zijn zeer tevreden. Ik heb de hele dag geprobeerd om jou te volgen in je werk, dit is me niet gelukt, maar als jij dan een kamer af had, zag ik wel het verschil en was ik verbaasd over het effect, (in de namiddag was ik helemaal door mijn energie heen) en nu de foto,s op funda staan zien we waarom wij jou in de arm hebben genomen. Ook bedankt voor het advies dat we goed kunnen gebruiken als er kijkers komen, ook hier zijn tips bij waar we zelf niet op waren gekomen.
dank je wel!
Obbe en Truida


Door de styling van Marita lijkt mijn appartement groter en is het lichter geworden. Hierdoor kunnen potentiële kopers goed zien wat er mogelijk is. Door het geven van tips weet ik nu ook zelf wat ik moet doen om voor een bezichtiging mijn appartement zo voordelig mogelijk eruit te laten zien.
Marita kan objectief kijken en door haar gevoel van styling kan zij de juiste kleuren en inrichting kiezen. Als bewoner spelen je gevoelens toch mee en dan is het fijn om iemand te hebben, die dit op deze manier kan doen.
Door haar flexibiliteit en passie voor het werk was het prettig samenwerken met een mooi resultaat als gevolg.

Groetjes,
Dieneke


“Wij hebben ons huis voor het in de verkoop kwam laten stylen en fotograferen door Marita (House by Style). Per toeval werd zij net voor het eerst ingezet als stylist/fotografe via onze makelaar en wij vielen hiermee met onze neus in de boter.
Vol enthousiasme en inzet heeft zij in ons huis de puntjes op de ‘i’ gezet, echt oog voor ruimtelijk indelen en mooie lichtinvallen overal in het huis.
Ze nam echt de tijd en was erg flexibel in het afspraken maken.
Met nog wat goede tips erbij konden we zelf voor de bezichtigingen het huis net zo stylen als hoe het op de foto’s zichtbaar was.
De goede foto’s hebben vast bijgedragen aan de snelle verkoop van ons huis! (na drie maanden verkocht).

Groetjes Corinne


Marita van House by Style heeft mijn appartement kunnen omtoveren tot een ruime en sfeervolle woning.

De professionele kijk die ze heeft, kan er soms voor zorgen dat er rigoureuze veranderingen nodig zijn om de ruimte beter op de foto te krijgen. Als je dan het eindresultaat ziet van de veranderingen dan zie je dat het niet voor niks is geweest.

Naast het styleren van de woning geeft ze ook advies en tips wat je moet doen qua opruimen/schoonmaken als er een bezichtiging staat gepland. Dit is handige informatie omdat je vaak zelf te snel tevreden bent. En dat je dan misschien onnodige of persoonlijke dingen laat staan die voor een kijker minder gewenst zijn om te zien.

Al met al ben ik zeer dik tevreden met het resultaat dat Marita heeft neergezet. Binnen enkele dagen nadat de woning op Funda stond waren de eerste bezichtigingen al gepland. Dit heeft zeker te maken met de fotopresentatie die op Funda te zien is. (Na drie weken verkocht).

Marita bedankt!
Groetjes Eef